3 restauranter i Barcelona, du skal besøge!

Restauranter i Barcelona Miss Sushi Flax and kale Brunch and cake

Barcelona byder på mange spændende restauranter med hvert deres eget personlige præg og gennemgående tema. Særligt 3 steder har stjålet mit hjerte og jeg anmelder derfor de steder til jer her.

Miss Sushi

Miss Sushi Barcelona interiorBarcelona food mad restaurantUanset hvad den boligstylist har fået i løn, så har hun simpelthen ikke fået nok! At træde ind i en Miss Sushi restaurant er som at træde ind i enhver pigedrøm. Krystallerne, juvelerne i sofaerne, de søde dyr og de smukke farver er absolut et visit værd, bare for at opleve dét. Over højtalerne spillede de danske Scarlet Pleasure, da vi trådte ind – der var jeg bare endnu mere solgt! Dette er den tredje Miss Sushi restaurant, jeg har set, og de er allesammen så gennemførte i samme stil. Hvis du er til sushi, så skal du absolut forbi her!

Restauranter sushi Miss barcelonaMiss Sushi AmandaMiss sushi restauranterSushi’en var lækker, men ikke det bedste jeg har smagt. Det slår i hvertfald ikke danske Green Sushi, Sticks & Sushi eller Letz sushi. Prisen var dog helt ufattelig god! Jeg fik 20 stykker sushi fra deres nyeste menu til kun 112 kr!

Flax & Kale

Flax & Kale Barcelona smoothie pancakesFlax & Kale Barcelona smoothie pancakesFlax & Kale Barcelona smoothie pancakesEn restaurant med over 65.000 følgere på Instagram må altså gøre et eller andet rigtigt. Derfor blev mine veninder og jeg nysgerrige efter at prøve Flax & Kale til brunch og hold nu op, hvor var det lækkert! Der er rigtig mange veganske og glutenfrie valgmuligheder, hvilket er et kæmpe plus i min bog! Deres slogan er “Eat better > Be happier > Live longer”, og det er jeg stor tilhænger af! Jeg fik en lækker og meget mættende portion pandekager samt en dejlig smoothie. Min veninde, Sofie, fik en vegansk pære-muffin og en acai bowl. Den muffin var så god, at hun stadig snakker om den. Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg ikke fik smagt deres berømte kale chips. Det må blive næste gang, jeg besøger Barcelona! Og så er der bestemt mange muligheder for at tage det perfekte instabillede her 😉

Brunch & Cake

Restauranter brunch & cakeRestauranter brunch and cake mexi bowl Restauranter brunch and cake BarcelonaDenne her restaurant var så god, at vi var nødt til at besøge det igen! Den ligger flere steder i Barcelona, men vi besøgte den lige ved Barceloneta stranden. Første gang fik jeg en overdådig avocado toast med et pink pocheret æg – hvor vildt er det lige?! Sofie fik en mexi bowl med en masse lækkert. Anden gang jeg besøgte stedet, fik jeg en burger med quinoa bøf. Det mætter vildt godt og så pynter de den så fint! Den tredje ret på billedet herunder er en grøn pandekage, og den er faktisk endnu bedre end den hos Flax & Kale! Jeg kårer derfor Brunch & Cake som min yndlingsrestaurant i Barcelona, fordi indretningen er on point og maden er både sund og vildt lækker!

Restauranter brunch and cake


  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP