About

 

Amanda Svendsen thumbnail

Hvem er jeg?

Amanda Svendsen

21 år. Nørrebro. Blogger siden 2007.

Kontakt: svendsen.amanda@gmail.com

Jeg har været på stortset alle sociale netværk, men alt sammen bare på hobbyplan – nu er det tid til det næste skridt. Jeg har blogget, siden jeg var 13 år og mange af årene har været hos Bloggers Delight. Da jeg var bundet i en kontrakt med dem, får jeg først mit andet domæne madeindk.dk om noget tid, som i fremtiden bliver domænet for denne side. Jeg har ramt 20’erne og føler mig ikke længere hjemme i den almindelige blogverden. Jeg er ikke længere komfortabel med bare at skrive om mig. Jeg vil mere. Jeg vil skrive artikler, om aktuelle og spændende emner. Jeg vil lade andre inspirerende personer komme til orde her. Jeg vil lave podcasts og have gæster med. Jeg vil lave videoer, der skiller sig ud. Men gode ting tager tid, så alt andet kommer, når tiden er den rette.

Hvor studerer jeg?

Jeg studerer bacheloren Digitale Medier & Design på IT-Universitetet i København. Her lærer jeg bla. at kode hjemmesider og om kommunikation på diverse medier, som er viden, jeg kan bruge her og løbende formidle videre.

Hvor arbejder jeg?

Jeg arbejder som Content Creator & Social Media Manager hos designportalen Eniito. Det betyder, at jeg kører deres engelske blog, forhandler aftaler med designere og bloggere, administrerer deres sociale medier som Instagram, Facebook og Pinterest og hjælper til, hvor der mangler en ekstra hånd.

”Fortune favors the bold who get shit done”Sophia Amoruso, #GIRLBOSS 

TOP