Barcelona Vlog / Del 1

Barcelona vlog sofie Amanda natalie

Jeg filmede en masse under min rejse med Sofie og Natalie til Barcelona og det skal I selvfølgelig få lov at se! Der er så mange sjove video-klip, at videoerne bliver delt op i to dele. Her kommer så den første, hvor I kan følge os i lufthavnen, få en room-tour af vores hotellejlighed (det som blev bestjålet), vores lækre restaurantbesøg, shoppingture, strandture og selvfølgelig også vores byture (som er ret underholdende, skulle jeg hilse og sige!).


BaByliss krøllejernet (reklamelink):

Krøllejernet jeg afprøver i videoen er fra BaByliss og jeg kan varmt anbefale det! Det blev varmt på virkelig få sekunder, det vejer ingenting og fylder ingenting. Det var derfor perfekt for mig på rejsen! Det koster kun 349 kr. her, hvis I er interesserede.

I må endelig smide en kommentar enten her eller på videoen, om hvad I synes om den. Det ville jeg sætte stor pris på!

  • Comments ( 1 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP