Coffee tasting hos Starbucks

Starbucks Axel Tower Coffee tasting

I søndags var jeg til et Coffee Tasting-event hos Starbucks ved Axel Towers, lige overfor Tivoli’s hovedindgang. De har netop lige åbnet Starbucks-butikken ved Axel Towers, som er den hidtil pæneste og bedste i Danmark i følge Starbucks-teamet. Den er bestemt også et besøg værd!

Starbucks Axel Towers eventMaden man kan købe i Danmark’s Starbucks-butikker er ikke det samme, som man kan købe i udlandet. I Danmark køber Starbucks bla. håndsmurte sandwich fra en lille lokal familievirksomhed, som er vildt dygtige og laver de bedste sandwich. Jeg synes, at det er så fedt, at de får støttet de lokale og ikke en kæmpe koncern. Starbucks salat kaffeVi lærte også, at Starbucks logo ikke er en havfrue, men en sirene – grundet den todelte hane. Maleriet herunder har taget en dansk kunstner to uger at male. Det er virkelig blevet smukt!
Starbucks logo painting maleri AxelVi fik lidt undervisning i, hvordan man skal lave sin kaffe på Starbucks bønner og hvordan koffein hænger sammen med ristningen af bønnerne. Det viser sig faktisk, at jo mere man rister kaffebønnerne, desto mere af koffeinen forsvinder. Det er derfor den kaffe, der er blevet ristet mindst, der har det højeste koffeinindhold i sig. Der går også et rygte om, at Starbucks kaffe er ekstra stærk og opkvikker mest. Det skyldes faktisk, at Starbucks bruger et ekstra shot espresso end andre steder. De fleste steder bruger kun et enkelt shot espresso i latté, men Starbucks giver en ekstra.

LÆS OGSÅ: SUND OG VEGANSK FAST FOOD – CALIFORNIA KITCHEN

Med mig hjem fik jeg disse finer sager. Det er min første stempelkande, så jeg føler mig meget voksen nu! 😉 Jeg glæder mig til at servere Starbucks egen kaffe i den til mine gæster.

Hvis I er interesseret i at lave jeres kaffe, som Starbucks gør, så skal I:

Hælde 53 gram kaffe i stempelkanden, hælde ca. 96 graders kogende vand i kanden, lade den trække i fire minutter og derefter trykke dutten fra låget ned. Kaffen skal helst drikkes indenfor 20 minutter for at få alle aromaerne med.
  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP