December favoritter Hay 24bottles eos the body shop nespresso propagandashop

Jeg har afleveret semesterets sidste eksamen og kan nu nyde juleferien i fulde drag. Jeg har virkelig fordybet mig i al mulig læsning om Facebook’s algoritmer op til min sidste eksamen og er lykkelig over at kunne give hovedet 100% ferie. Da vi er nået et godt stykke ind i december, vil jeg dele mine favoritter med jer i denne hyggelige måned…

24bottles nespresso december favoritter the body shop eylure

The Body Shop’s metal lip liquid. Rigtig fin metallisk liquid lipstick, som er nem at påføre og perfekt til vinterens fester. Den har en diskret glimmer, som gør den helt speciel! Find alle af The Body Shop’s læbeprodukter her.

Eylure brow pencil. Meget præcis øjenbrynsblyant til at lave de perfekte bryn. Eylure laver desuden også fantastiske falske øjenvipper, som jeg må indrømme, at jeg er flittig bruger af til diverse festligheder i december. Den kan købes for kun 69 kr. her.

Nespresso Leggero on ice. Hvis du er en sucker for iskaffe (og tilmeld ejer en Nespresso maskine), så er denne her altså værd at prøve! Det kræver bare nogle isterninger og noget (plante)mælk, du kan blande med en almindelig kop kaffe. Voila, nemmere bliver det ikke! Kapslerne er limited edition – jeg så dem første gang i sommers, da jeg var i Barcelona. Siden da har jeg fået dem anskaffet i København. Jeg ved ikke, hvor længe de endnu vil blive solgt, men man skal nok ikke vente for længe!

24bottles har nogle af jer måske spottet et par gange på Instagram? Udover at den selvfølgelig fungerer optimalt som vandflaske, så kan den også benyttes flittigt til varmere drikke som te, kaffe og kakao her i den kolde december. Jeg har tidligere været storforbruger af almindelige vandflasker, som jeg bare har fyldt op. Det er dog bare utrolig usundt, da man indtager små rester af plastik på den måde. Almindelige vandflasker er ikke beregnet til gentagne brug, derfor er 24bottles et super cute alternativ. Den er BPA-fri, vejer næsten intet og så planter firmaet tilmed et træ pr. solgte flaske. God stil! Den kan købes her, hvor den også fås i alverdens farver.

24bottles The Body Shop EosThe Body Shop’s almond nail & cuticle manicure oil fik jeg med i min The Body Shop julekalender og er blevet stor fan af siden! Jeg hader, når mine neglerødder gør ondt, og denne her kan heldigvis forebygge, at det ikke sker. Derudover dufter den så fint som resten af deres ‘almond’ serie. Den kan fås til 95 kr. her.

Eos læbepomader har længe været vildt populære og af en eller anden uforklarlig årsag, er jeg først begyndt at bruge dem nu. Der er nok ikke noget nyt i, at de har et super fint design og så virker de også upåklageligt. De kan bla. fås her.

December favoritter

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP