Har du brug for min hjælp til din blog?

bloggere dansk blog fujifilm instax macbook konsulent hjælp

Hvad enten du allerede har din egen blog/hjemmeside eller går og drømmer om at oprette en, så kan jeg hjælpe dig. Hvis du er en influencer uden blog, tilbyder jeg hjælp til samarbejde med brands og affiliate-marketing.

 

Min baggrund

Jeg har blogget siden jeg var 13 år og har derved lært en masse om udviklingen på blogs og sociale medier gennem årene, samt en masse do’s and don’ts gennem egne erfaringer. Jeg har været på stort set alle sociale medier fra starten af og ved hvad der fungerer på hver platform med fokus på; Instagram, YouTube, Facebook og Twitter. Jeg er lige nu igang med min bachelor i Digitale Medier & Design på IT-Universitetet, så min viden er derfor helt frisk på området og ikke udelukkende selvlært. Jeg er derudover igang med at tage et Google certifikat, der bla. lærer mig en masse om søgemaskineoptimering (SEO) og brug af Google Analytics. Ved siden af studiet arbejder jeg som Content Creator & Social Media Manager hos ENIITO, hvor jeg særligt har beskæftiget mig med at udvikle deres Instagram-identitet, har stået for samarbejdet med influencers (da jeg har et enormt bredt netværk indenfor branchen) og hjalp til, hvor der manglede en hånd.

 

Hvad kan jeg tilbyde?

 

Design af hjemmeside/blog med WordPress 

Ønsker du din egen hjemmeside, som ikke ligner alle andres, så skriv gerne en mail til svendsen.amanda@gmail.com , så kan vi finde finde frem til en løsning, der er perfekt til dig. Herefter kan vi holde et møde, hvor jeg kan få en fornemmelse af, hvilken slags hjemmeside/blog/webshop du ønsker, hvad den skal kunne og hvordan din unikke stil kan komme til sin ret. For at få en hjemmeside der ligner denne her, kan prisen ligge på 2.000 kr. Du skal selv oprette dit abonnement på dit domæne og webhotel, men alt dette kan jeg guide dig igennem og rådgive dig i forhold til de bedste steder, at gøre netop dette. At få lavet en hjemmeside eller blog kan tit koste minimum det femdobbelte hos programmøre, hvis det skal kodes fra bunden af. Ved denne løsning bliver der arbejdet ud fra et købt WordPress tema, som bliver tilpasset efter dine ønsker.

Hjælp til at få samarbejde med brands og at komme i gang med affiliate

Du behøver ikke at have tusindvis af følgere på Instagram eller læsere på din blog, for at få spændende samarbejder med virksomheder. Alt handler om kvaliteten af dit content, hvilket de fleste virksomheder efterhånden ved. Din engagement hos dine følgere kan være mindst lige så højt som hos en profil med minimum tre gange så mange følgere. Efter dit første møde med mig, vil vi få sendt en god portion beskeder ud til virksomheder på dine vegne, så du kan få en fornemmelse af, hvad der skal til. Er du interesseret i at tjene penge på de klik og salg, du får generet til virksomheders hjemmesider, kan jeg lære dig at bruge affiliate-markedsføring. Jeg vil introducere dig til forskellige effektive sider til netop dette, som fx. kan betyde, at du kan tjene 14% af de salg, du genererer til Boozt.comEn times rådgivning vil koste 600 kr. for første møde. Er der herefter brug for flere møder, vil de koste 500 kr. pr. møde. Disse beløb vil nemt blive indtjent igen, når du får skudt gang i dine samarbejder og brug af affiliate!

Rådgivning i forhold til SEO og introduktion til Google Analytics

Viden om SEO (søgemaskineoptimering) er super vigtigt for hjemmesideejere, da du ved hjælp af nogle simple tricks, kan få dit indhold fra hjemmesiden til at blive vist højere på søgninger = flere visninger til din side og derved flere penge på kontoen. Jeg vil hjælpe dig med at implementere plug-ins, der løbende kan hjælpe dig med at gøre dit indhold og dine indlæg mere venlige for søgemaskiner. Jeg vil introducere dig til at bruge Google Analytics for at få viden om dine besøgende, hvad de kan lide ved din side og hvad de har søgt på for at finde din hjemmeside/blog. En times rådgivning vil koste 600 kr. for første møde. En time ville give dig en rigtig god introduktion og forståelse, men ønsker du en dybere viden, anbefales et ekstra møde. Et ekstra møde på en time vil koste 400 kr., som med fordel kan holdes en anden dag, da der er rigtig meget viden, der skal sluges på én gang. Denne viden om SEO og Google Analytics er også enormt brugbar for dig, når du skal søge job, da det er et kæmpe plus på cv’et at kunne!

 

Hvor bliver møderne afholdt?

De kan blive afholdt efter dine behov. Vi kan derfor enten mødes på en café, hos dig eller i et mødelokale i København, som jeg har til rådighed. Jeg foretrækker at mødes i København og omegn, men skal det være andre steder, kan vi finde ud af det sammen.

 

Hvor kan jeg kontaktes?

Du er altid velkommen til at skrive en mail om stort eller småt på svendsen.amanda@gmail.com , hvor jeg vil give et super hurtigt svar. Jeg kan også skræddersy en løsning til dig, hvis du har noget særligt i tankerne.

 

OBS: Da jeg først lige er begyndt at lave denne form for konsulentarbejde, er priserne lige nu på sit laveste. I takt med at jeg får flere opgaver og derved mere erfaring, vil priserne stige og blive opdateret herinde. Det er derfor en god idé at kontakte mig hurtigst muligt.

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP