Har du brug for min hjælp?

hjælp blog samarbejder google analytics blogger seo influencer marketing affiliate

Endelig kan jeg løfte sløret for, hvad jeg har gået og arbejdet på det seneste stykke tid. Jeg vil udvide siden her til også at tilbyde min hjælp gennem konsulentarbejde. Læs med her for at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe netop dig, hvad enten du er blogger, influencer eller ude efter at få din egen hjemmeside.

 

Hvem kan bruge min hjælp?

Jeg starter med at fokusere på enkelte personer, der enten ønsker sig sin helt egen blog eller hjemmeside og vil senere udvide til en masse andet spændende arbejde. Jeg regner dog med, at de fleste interesserede i min hjælp allerede har blogget og derfor ikke er helt nye på området. Hvis nogle af jer er interesserede i at starte en helt ny blog op, så har jeg for nylig udgivet et indlæg, som jeg tænker er vigtigt for jer at læse. Jeg har givet det lidt af en clickbait-title: “Derfor skal du ikke blive blogger” for forhåbentlig at sætte nogle tanker i gang om hvorfor. Det er vigtigt for mig, at du ikke blot vil oprette en blog for at blive kendt eller for at få penge og produkter ud af det. Har du en oprigtig interesse og kilder det helt inde i maven for at komme i gang, så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig. Hvis du er en influencer uden blog, tilbyder jeg hjælp til samarbejde med brands og affiliate-marketing.

 

Min baggrund?

Jeg har blogget siden jeg var 13 år og har derved lært en masse om udviklingen på blogs og sociale medier gennem årene, samt en masse do’s and don’ts gennem egne erfaringer. Jeg har været på stort set alle sociale medier fra starten af og ved hvad der fungerer på hver platform med fokus på; Instagram, YouTube, Facebook og Twitter. Jeg er lige nu igang med min bachelor i Digitale Medier & Design på IT-Universitetet, så min viden er derfor helt frisk på området og ikke udelukkende selvlært. Jeg er derudover igang med at tage et Google certifikat, der bla. lærer mig en masse om søgemaskineoptimering (SEO) og brug af Google Analytics. Ved siden af studiet arbejder jeg som Content Creator & Social Media Manager hos ENIITO, hvor jeg særligt har beskæftiget mig med at udvikle deres Instagram-identitet, har stået for samarbejdet med influencers (da jeg har et enormt bredt netværk indenfor branchen) og hjalp til, hvor der manglede en hånd.

 

Hvad kan jeg tilbyde?

Design af hjemmeside/blog med WordPress 

Ønsker du din egen hjemmeside, som ikke ligner alle andres, så skriv gerne en mail til svendsen.amanda@gmail.com , så kan vi finde finde frem til en løsning, der er perfekt til dig. Herefter kan vi holde et møde, hvor jeg kan få en fornemmelse af, hvilken slags hjemmeside/blog/webshop du ønsker, hvad den skal kunne og hvordan din unikke stil kan komme til sin ret. For at få en hjemmeside der ligner denne her, kan prisen ligge på 2.000 kr. Du skal selv oprette dit abonnement på dit domæne og webhotel, men alt dette kan jeg guide dig igennem og rådgive dig i forhold til de bedste steder, at gøre netop dette. At få lavet en hjemmeside eller blog kan tit koste minimum det femdobbelte hos programmøre, hvis det skal kodes fra bunden af. Ved denne løsning bliver der arbejdet ud fra et købt WordPress tema, som bliver tilpasset efter dine ønsker.

Hjælp til at få samarbejde med brands og at komme i gang med affiliate

Du behøver ikke at have tusindvis af følgere på Instagram eller læsere på din blog, for at få spændende samarbejder med virksomheder. Alt handler om kvaliteten af dit content, hvilket de fleste virksomheder efterhånden ved. Din engagement hos dine følgere kan være mindst lige så højt som hos en profil med minimum tre gange så mange følgere. Efter dit første møde med mig, vil vi få sendt en god portion beskeder ud til virksomheder på dine vegne, så du kan få en fornemmelse af, hvad der skal til. Er du interesseret i at tjene penge på de klik og salg, du får generet til virksomheders hjemmesider, kan jeg lære dig at bruge affiliate-markedsføring. Jeg vil introducere dig til forskellige effektive sider til netop dette, som fx. kan betyde, at du kan tjene 14% af de salg, du genererer til Boozt.comEn times rådgivning vil koste 600 kr. for første møde. Er der herefter brug for flere møder, vil de koste 500 kr. pr. møde. Disse beløb vil nemt blive indtjent igen, når du får skudt gang i dine samarbejder og brug af affiliate!

Rådgivning i forhold til SEO og introduktion til Google Analytics

Viden om SEO (søgemaskineoptimering) er super vigtigt for hjemmesideejere, da du ved hjælp af nogle simple tricks, kan få dit indhold fra hjemmesiden til at blive vist højere på søgninger = flere visninger til din side og derved flere penge på kontoen. Jeg vil hjælpe dig med at implementere plug-ins, der løbende kan hjælpe dig med at gøre dit indhold og dine indlæg mere venlige for søgemaskiner. Jeg vil introducere dig til at bruge Google Analytics for at få viden om dine besøgende, hvad de kan lide ved din side og hvad de har søgt på for at finde din hjemmeside/blog. En times rådgivning vil koste 600 kr. for første møde. En time ville give dig en rigtig god introduktion og forståelse, men ønsker du en dybere viden, anbefales et ekstra møde. Et ekstra møde på en time vil koste 400 kr., som med fordel kan holdes en anden dag, da der er rigtig meget viden, der skal sluges på én gang. Denne viden om SEO og Google Analytics er også enormt brugbar for dig, når du skal søge job, da det er et kæmpe plus på cv’et at kunne!

Alle detaljer om hvor mødet kan afholdes og hvordan vi kommer i gang, kan læses her.

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP