Highlights fra ugens fire events

Efterår events Frankly Juice Græskarsuppe Christian Bitz The Body Shop jul Bloomon Maybelline Gigi Hadid Jetsetter makeup

Denne uge har været prydet af fire skønne events (heriblandt en biografpremiere), fire travle dage på uni, en arbejdsdag på ENIITO-kontoret, en Mortens aften i familiens selskab og nu rigtig meget energiopladning. Jeg har derfor hygget hjemme med en skål græskarsuppe og drukket Frankly Water, som I måske har spottet et par gange på min Instagram, da jeg har haft et samarbejde med dem. Jeg tænkte, at jeg nu her ved ugens slutning, ville gennemgå de fire vigtigste begivenheder, der er hændt denne uge.

A Bad Moms Christmas

Ugen startede med en forpremiere på A Bad Moms Christmas, som er efterfølgeren af Bad Moms. Jeg har ikke set den første film, men det behøver man absolut heller ikke, for at kunne følge med i denne. Det er en rigtig julekomedie for “voksne” med en masse seksuelle jokes og kræver ikke det store for at følge med i. Det er en hyggelig film, som gav nogle gode grin, men ikke en jeg vil huske længe. Filmen og arrangementet formåede dog i den grad at få mig i julestemning. Imperial var pyntet med det smukkeste kæmpe juletræ, der blev serveret julekager i penis-form (en reference til filmen), julekonkurrencer af julemanden og hans nissepiger samt et stripshow med nisser. Så var stemningen ligesom sat! 😀

LÆS OGSÅ: MEST RØRENDE DANSKE FILM LIGE NU // MENS VI LEVER

Gigi Hadid x Maybelline

Dagen efter var jeg med Simone Wulff til et event for Gigi Hadid’s helt nye makeupkollektion for Maybelline. På billedet ovenfor har jeg inddraget nogle af mine favoritter fra hendes vildt lækre kollektion. Til at starte med, vil jeg påpege, at indpakningen er on point og det pæneste der nogensinde er lavet hos Maybelline! På billedet er der hendes Jetsetter palette, som indeholder fire øjenskygger, en mascara og lidt forskelligt til hud og læber. Man kan virkelig se, at hun har designet ud fra hendes egne yndlingslooks, da farverne også er præcist som man oftest ser på Gigi. Jeg er helt vild med Wing mascaraen, der giver så lækre, fyldige og lange øjenvipper! Den bliver solgt for kun 139 kr., så det er virkelig et kup! Til sidst vil jeg gerne fremhæve hendes Lipkit, som indeholder en meget cremet lipliner og blød læbestift i høj kvalitet. De er bestemt meget brugbare og super fine! Det ville dog også klæde kollektionen at se nogle liquid lipsticks, så havde den været helt perfekt!

Tip til Jetsetter Paletten: Brug highlighteren også som øjenskygge, den er så fin, let lyserød og glimtende!

Events bloomon a bad moms christmas gigi hadid maybelline simone wulff amanda svendsen the body shop jul

Bloomon

Jeg fik rigtig muligheden for at være kreativ og prøve mig ad som blomsterbinder til et event med Bloomon. Vi blev først introduceret til konceptet, som er en abonnementsservice for de smukkeste buketter, der bliver leveret til ens dør, når man ønsker det. Derefter blev vi undervist i at lave en smuk blomsterkrans (som jeg snart vil vise jer i et andet indlæg). Så fik jeg lov til at lave min egen blomsterbuket og fik deres nyeste buket med hjem. Begge buketter kan ses på min Instagram. Det var ikke en nem tur hjem på cykel, skulle jeg hilse og sige. Jeg måtte cykle med en blomsterkrans på skulderen og kurven fyldt med blomster, der skulle balanceres. Det var dog absolut besværet værd, for hvor er jeg bare glad for at se, hvor meget blomsterne pynter herhjemme og får hele stuen til at dufte!

The Body Shop’s jul

At være til The Body Shops helt store event hver jul er en fantastisk og fuldstændig overdådig tradition. Det bliver større og vildere for hvert år, og jeg glæder mig allerede så meget til næste gang. De kan virkelig finde ud af at afholde events i verdensklasse! Man kommer slæbende hjem med alverdens skønne produkter. Her har jeg fremhævet fire af produkterne, og der vil løbende blive vist mere derfra både her på bloggen og på min Instagram. Jeg skal jo vise jer, hvad der gemmer sig bag lågerne i deres kæmpe julekalender 😉 Øverst til venstre har vi deres nye metalliske liquid lipsticks, som jeg slet ikke kunne få nok af! Jeg glæder mig virkelig til at lave makeup looks med smukke shiny læber. Så koster de også kun 75 kr., så det kunne bare ikke være bedre! Under denne har vi deres veganske Matte Clay foundation, som er en af de eneste matte foundationer, jeg virkelig elsker. Den ligger flot på huden og får al produkt ovenpå til at sidde som en drøm. Den store runde, lyserøde æske går under navnet Sparkling Body Shimmer Puff. Den er helt genial til os, der ikke kan få nok af glimmer! Den kan både fungere som en heftig highlighter eller bare til tilføjelse af lidt ekstra shimmer på kroppen her i juletiden – og den er vegansk! Til sidst vil jeg fremhæve deres Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask. Matcha er jo blevet super kendt for at skulle være godt at drikke, men det er mindst lige så godt for huden. Denne maske renser i dybden for urenheder, fjerner spor af forurening og er vegansk. What’s not to like? I kan finde alt deres andet julemakeup her!

Produkter rejser EVENTS

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP