House Tour: På besøg hos Camilla Da Costa

Da Costa My Living stue

Jeg var i dag på besøg hos Camilla Da Costa i forbindelse med noget arbejde og fik lov til at skyde nogle billeder af hendes fantastiske villa. Camilla arbejder som boligstylist, driver en interiør-Instagram med hele 46.000 følgere og sin egen blog, Da Costa My Living. Hele hjemmet har Camilla og hendes mand renoveret fra bunden af og I kan læse mere om det projekt i hendes blogindlæg her. Jeg har skrevet hvor en del af tingene er fra, men hvis der er noget særligt, I har spørgsmål til, så skriv en kommentar. Så vil jeg spørge Camilla ad.

Da Costa My Living køkken CamillaKøkkenet er et Svane-køkken med bordplader af egetræ som også passer til entréen. Barstolene er Beetle modellen fra Gubi, køb dem her.
Nicolas Vahé Da Costa Køkken Nicolas Vahé madtilbehør er det eneste rigtige i dette køkken. Finere design fås bare ikke!
Badeværelse Da Costa ToiletBadeværelset har en rigtig wellness-vibe over sig og er velduftende på grund af duftpindene fra Skandinavisk.
Badeværelse Da CostaKontor Da CostaKontoret har to store iMac’s stående, den ene lidt større end den anden. Perfekt når man skal arbejde med billeder!
Stue Da CostaGrønne planter og kaktusser er til at finde i næsten alle rum hos Camilla. Gulvtæppet er fra Jysk.
Børneværelse Da CostaCamilla og hendes mand har to børn. Her er vi inde på sønnens værelse med dyretema.Have Da CostaDejlig have der virkelig indbyder til selskab. Plankebordet er fra By Løth og er fremstillet af asobetræ.New Image Banner 728 x 90

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP