Interview med Insta babe: Nanna Krautwald

Nanna Krautwald instagram babe ønsker

Nanna Krautwald er på mange måder en af mine mest inspirerende veninder. Hun er en humørbombe i sig selv, har altid fart over feltet og så er hun pissedygtig til at tage billeder. Dette afspejler sig i høj grad på hendes Instagram-profil (@nannakrautwald), hvor der virkelig er styr på æstetikken og de små detaljer. Hun er en vaskeægte insta-babe, som jeg har fået lov til at lave et lille interview med her.

Hvad arbejder du som og hvordan fik du dit arbejde?

Jeg arbejder som piccolo for reklamebureauet Ogilvy, som var en stilling, som en bekendt opfordrede mig til at søge. Jeg var så heldig at få jobbet, og det har nu givet mig et rigtig godt afsæt for at træffe et udannelsesvalg, da jeg nu også er blevet bekendt med, hvordan det er at arbejde på et bureau.

Hvad er din plan efter dit sabbatår?

Siden jeg var ganske ung har jeg faktisk været mere eller mindre bevidst om, hvad jeg godt kunne tænke mig at beskæftige mig med – nemlig journalistik. Min drøm har været at læse på journalisthøjskolen i Aarhus, men da det kom tæt på, så var jeg faktisk ikke parat til at rykke mit liv til Jylland. Desuden er jeg blevet mere tændt på at beskæftige mig med noget kreativt, så jeg er lidt splittet. Jeg håber lidt, at jeg får en åbenbaring, som gør mig 100% klar over, hvad jeg vil. Jeg har dog ikke travlt.

Hvilke serier ser du for tiden?

Jeg slugte Orange Is The New Black sæson 5 råt og på kun 2 dage. Den kan varmt anbefales. Ellers har jeg haft rigtig meget sjov med at se Yes, No Maybe, som kan ses på dr.dk. Og SKAM naturligvis.

Hvilken film så du sidst og hvad synes du om den?

Den hedder “Think Like A Man” og var egentlig noget min yngste søster satte på. Det er en komedie, og jeg synes egentlig, at den var meget sjov. Generelt ser jeg ikke film særlig ofte.

Hvad er dine favorit insta-venlige spisesteder?

Uha, der er jo rigtig mange og jeg er nok en af dem, som er ekstra slem til at gå langt efter et spisested udelukkende, fordi det er et pænt og “instavenligt”. Men altså æstetik og kvalitet hænger jo ikke altid sammen, så hvis jeg skal nævne nogle, hvor begge er tilstede, så må det nok være Far’s Dreng og The Union.Nanna krautwald instagram babe santorini café trendday

Hvad er dine planer for sommerferien?

Jeg skal arbejde stort set hele sommerferien, men er så heldig at skulle til Marbella i 10 dage med 3 fantastiske veninder. Derudover, så har jeg et kæmpe flytteprojekt i gang, da jeg rykker ud af min nuværende lejlighed i Helsingør og flytter ind til byen.

Hvad er lige nu din drømmetaske?

Jeg synes min taskesamling trænger til lidt bling, og jeg har derfor kigget rigtig langt efter en Gucci Marmont Matelassé shoulder bag i sort. Jeg synes, den er fin og klassisk, og så er jeg rigtig vild med perler.

Hvad bliver dit næste køb?

Mit eller mine næste køb bliver nok en masse praktiske ting i forbindelse med flytningen. Det er både nogle kedelige ting, men bestemt også nogle sjove. Jeg skal bl.a. have købt en masse planter, som jeg glæder mig rigtig meget til. Desværre er budgettet jo lidt stramt her op til flytningen, så jeg har været nødsaget til at styre mit shoppeforbrug en smule.

Du flytter jo snart ind til København, hvilke tre ting ønsker du dig mest til dit nye hjem?

Jeg har en helt masse forestillinger om, hvordan jeg gerne vil have det til at se ud. Jeg vil gerne have et mix af noget gammelt antik og nogle nye ting. Jeg leder bl.a. efter en rå antik ”bænk”, som kan stå for enden af min seng med nogle planter og nips ting på. Desuden ønsker jeg mit en helt masse lækre puder til min seng og en flot loftslampe.

Hvilke tre makeup-produkter er dine absolut yndlings for tiden?

Jeg er faktisk begyndt at foretrække meget naturligt makeup look, hvorfor jeg er rigtig glad for en bronzer, som giver mig lidt naturlig glød. Til det formål er Bobbi Brown Shimmer Brick helt fantastisk og jeg kunne ikke leve uden den. Derudover kan jeg ikke leve uden min Gosh Catchy Eyes mascara og min øjenbrynsblyant fra Chanel.

Besøg hendes Instagram her

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP