Mine 5 vigtigste produkter på rejser

Produkter på rejser Maria Nila The Body Shop Davines Stuhr Jurlique

På rejser har jeg kun lige mine vigtigste beauty-produkter med og helst nogle med flere funktioner, så jeg ikke behøver at pakke så meget ned. Disse fem produkter har længe været mine absolutte favoritter, hvilket jeg vil uddybe grunden til her…

Fem produkter på rejser Davines Jurlique The Body Shop Maria Nila Stuhr

De fem favoritter

1. Davines – Prep shampoo er en utrolig gennemrensende shampoo, der fjerner alle produktrester og andet snavs fuldstændig fra håret. Den er specielt god på rejser, da man særligt her har behov for at rense håret, hvis man har været ude i et andet miljø, end håret er vant til. For eksempel kan bilos sætte sig i håret lige så vel som støv kan. Duften er skøn og så er flasken bare vildt fin at have fremme!

2. The Body Shop – Vitamin E Moisture Cream er både god som natcreme, fordi den er så fugtgivende, men også som dagcreme under make-up’en, fordi den så hurtigt bliver optaget i huden. Den er super let, indeholder vitamin E og hyaluronsyre, som er guf for huden! Så er den også vegansk, hvilket jo er et kæmpe plus i min bog. Den er lige nu sat ned til under halvdelen af original-prisen!

3. Maria Nila Luminous Colour Masque bruger jeg både som balsam og hårkur på rejser, så jeg ikke behøver, at have begge ting med. Denne her er særlig effektiv til farvet hår, da den mindsker farvetabet ved vask og har UV-beskyttelse – igen perfekt til rejser 😉 Så er den også 100% vegansk!

4. Jurlique Rose Body Oil er en super fugtgivende olie, som hurtigt trænger ind i huden og ikke giver et fedtet resultat. Jeg er ikke storforbruger af kropsolier, men lige netop denne er jeg stor fan af. Den erstatter simpelthen mine body lotions på ferier, fordi den egner sig perfekt på hele kroppen, føles luksuriøs at smøre ind og gennemfugter fuldstændig uanset hvilket klima, man befinder sig i. Den dufter desuden skønt af roser og egner sig også som massageolie!

5. Stuhr BB Spray har jeg været rigtig glad for, fordi den er så alsidig. Den kan både bruges til at tilføje lidt shine til håret. Den kan bruges til at fugte håret, så det er nemmere at rede. Derudover beskytter den mod varme og UV-stråler, så den kan bruges som varmebeskyttende spray inden varm styling af håret. Priserne er endda noget af det bedste ved Stuhr’s produkter! Så med denne med i kufferten behøver du pludselig ikke varmebeskyttende spray eller andre stylingprodukter – den kan lidt af det hele!

Produkter rejser

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP