Opgradering af entré

Roon&Rahn Moodboard Entré blomster Americandreams pels krans

Det er altså lidt af en kamp at finde en ordentlig knagerække, der ikke er helt vildt kedelig eller set alle steder i forvejen. Gennem mit arbejde hos ENIITO fik jeg stiftet bekendskab med to dygtige designere, der sammen kalder sig for Roon & Rahn. De laver utrolig funktionelle og fine designs, primært i træ, som passer ret perfekt ind i min stil. De har blandt andet lavet dette flotte knagesystem, som går under navnet Moodboard.

Roon Rahn Moodboard blomsterkrans pelsUdover at være en knagerække har den også smarte funktioner. For eksempel er knagerne magnetiske, så man kan ændre deres placeringer efter behov. Hvis man er typen, der altid leder efter sine nøgler, så kan man bruge nøgleringen, der følger med. Man klikker den bare fast med magneterne, når man kommer ind af døren. De har også en knage speciallavet til opbevaring af briller. Så smart! Moodboardet bliver lavet i flere forskellige størrelser og i mørkere træ, som I kan tage et nærmere kig på her.

Bloomon blomsterkrans Lyngby vase Roon RahnBlomsterkransen på døren i min entré lavede jeg selv til et event for Bloomon, hvor buketten også er fra. I kan læse om eventet her. Jeg er sjældent særlig kreativ, med mindre det er skærmbaseret, så jeg var lidt stolt af, at jeg rent faktisk kunne samle kransen, uden at den så forfærdelig ud. Mere skulle der ikke til, før at jeg fik en hyggelig og funktionel entré.

Lige nu ligger jeg i min sofa og venter ivrigt på at få leveret den iPhone 8, jeg bestilte til Black Friday. Jeg er så spændt på at prøve den og generelt bare at udskifte min iPhone 6, som konstant crasher de app’s, jeg er inde i. Når man pludselig ikke længere kan bruge Rejseplanens app, begynder det altså at være lidt kritisk, når man er på farten. Senere i aften skal jeg have afleveret semesterets første eksamen, så jeg kan se frem til at julehygge d. 1. december med god samvittighed!

 • Comments ( 3 )

 • avatar
  Simone

  Virkelig fed knagerække 😀 Smart at man kan ændre designet på den når man har lyst.

  Simone
  Microcut.dk

  • avatar
   Amanda Svendsen

   Jeg er helt enig! Så fedt at man kan ændre efter behov, det ser man sgu ikke hos IKEA ?

 • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP