Raw skin & holistisk behandling

Abloom holistic behandling holistisk Sara Jordell

Cirka en gang årligt får jeg mig en ansigtsbehandling for lige at få huden på rette kurs, så den holder sig pæn og frisk. Dog har jeg aldrig fået en holistisk behandling før, som jeg fik hos Sara Jordell’s klinik. Jeg lærte rigtig meget om mig selv ved mit besøg hos Sara Jordell, som jeg også vil dele med jer her, så I forhåbentlig kan blive inspireret til selv at prøve en lignende behandling for jeres eget velværes skyld.

Hvad er en holistisk behandling?

Behandlingen hos Sara Jordell indebar først og fremmest en dybdegående massage med faste tryk på nogle helt særlige steder på kroppen, som kaldes akupressur. Dette kunne afsløre nogle ret vilde ting om mig. Jeg bliver altid så overrasket og fascineret, når jeg hører, hvordan man ved at trykke på særlige steder på kroppen, kan mærke hvilke skavanker og andre problemer, personen døjer med. Jeg kender flere og flere der begynder at gå til Body SDS for diverse problemer med kroppen og der er virkelig noget om snakken. Derefter fik jeg påført en opstrammende maske fra Abloom, som peelede min hud. Derefter fortsatte massagen, som nærmere betegnet hedder lymfedrænage, med fokus på ansigt, nakke og arme. Ved denne blide og dybe ansigtsmassage bliver der fjernet affaldstoffer, som samtidigt giver den dejligste ro til nervesystemet, som så resulterede i, at jeg faldt i søvn, haha. Vi havde efterfølgende en snak omkring madvaner og hormoner, som gjorde mig en hel del klogere på min indre sundhed.

Min krop er skæv

Hvad jeg troede ville være en helt almindelig afslappende ansigtsbehandling, endte med at overraske mig utrolig meget, da jeg fik at vide, at min nakke er skæv. Det er ikke første gang, at jeg har fået noget lignende at vide, men jeg havde ikke taget det så alvorligt før. Min kæreste havde godt nævnt, at han synes, min ryg ser en smule skæv ud. Da det aldrig var noget, jeg tidligere havde hørt om eller lagt mærke til, var det hurtigt glemt igen. Men nu ved jeg, at der er noget galt og derfor skal jeg i fremtiden besøge en Osteopat, der kan hjælpe mig.

Kroppen husker stress

Jeg har tidligere døjet rigtig meget med stress. Jeg synes selv, at jeg er kommet nogenlunde godt igennem det, men min krop har tydeligvis ikke sluppet det helt. Jeg har en enormt anspændt nakke og kæbe, fortalte Sara Jordell mig. Når jeg bliver meget vred og prøver at holde mine ord tilbage, har jeg en vane med at spænde i kæberne. Det samme gør jeg, når jeg er anspændt eller i en stresset situation. Dette har gjort, at mine kæber lidt er låst fast i den spændte position, hvilket tynger mit ansigt. Jeg har lært nogle øvelser af Sara Jordell, som jeg kan bruge fremover for at løsne op. På den måde vil jeg opnå et naturligt ansigtsløft, fortæller hun.

Abloom holistic pure skin care beauty hudpleje wellness

Abloom

For tiden bruger jeg disse produkter til min hud, som er fra det hollandske mærke, Abloom. Konceptet er at lave såkaldte raw skin produkter, der kun indeholder naturlige ingredienser og intet andet. Noget helt særligt ved disse produkter er, at de ikke indeholder vand, som stortset alle skønhedsprodukter gør. Vand har ikke nogen dokumenteret effekt på huden, det er ofte bare med for at give et produkt fylde og mere flydende. Det kan faktisk i stedet være skadeligt i de kolde måneder, da det allerede fryser på hudoverfladen ved 4 grader. Det skader huden i form af rødme, tørhed og karsprængninger. Det er derfor vigtigt at bruge olier og cremer uden vand i vintermånederne. I stedet bruger Abloom aloe vera, som er langt bedre. Dette betyder også, at produkterne kan holde sig meget længere end andre økologiske og naturlige produkter, fordi aloe vera har en konserverende effekt. Abloom‘s produkter kan derfor i åben tilstand holde sig i 1 år, hvor de fleste andre kun holder den halve tid. Så er alle produkterne selvfølgelig også veganske og alt ved indpakningen er fuldstændig nedbrydeligt og skåner derved miljøet bedst muligt.  Produkterne er helt i top og sælges derfor kun hos udvalgte klinikker, heriblandt Sara Jordell‘s i Valby.

Abloom holistisk behandling Sara Jordell massage

Behandlingen er sponsoreret af Sara Jordell

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP