Sådan finder du de billigste rejser

Rejs billigt Barcelona rejser

I næste uge rejser jeg med Natalie og Sofie til Barcelona. Det var lidt af en spontan beslutning. Vi havde snakket om, at det ville være så fedt at rejse sammen, men vi skulle lige finde det rette sted, der var varmt, havde byliv og ikke kostede for meget. Da jeg har fire rejser planlagt denne sommerferie, har jeg fået undersøgt alt fra vejr, billige flybilletter, hotel-tilbud og seværdigheder, som jeg vil dele med jer, hvis I mangler inspiration til, hvor I skal rejse hen.

Hotel udsalg

Indtil i aften har Hotels.com et kæmpe udsalg på utrolig mange hoteller verden over på deres 72-timers udsalg. Derefter har de deres almindelige sommerudsalg. Rabatkoden: SWEETDEAL giver jer yderligere 10% på reservationen, gælder dog kun i dag. Jo flere I er om et værelse/lejlighed, desto billigere er det ofte. Jeg mener selv, at fire personer pr. værelse er det bedste antal, hvis der selvfølgelig er sovepladser nok. Så er det ikke for crowded og man får bare den bedste pris pr. person. Besøg deres store udsalg her.

Fly

Bestil i god tid, for flybilletterne bliver dyrere for hver dag, der går. Jeg bruger altid Momondo, når jeg skal sammenligne flypriser. Da vi startede med at kigge på flybilletter til Barcelona, kostede de ca. 800 kr. hver vej, men vi endte dog med at skulle betale lige knap tusind kr. hver vej. Vi sparede dog på baggagen, da vi deler en in-checked kuffert udover at have en håndbagage hver. Vi har jo mange væsker med, som skal checkes ind, men vi behøver ikke en hver især. Det er typisk også ved bagage, at flyselskaberne kan skrabe lidt ekstra penge sammen. Men 300 kr. ekstra for en kuffert, siger jeg pænt nej tak til.

Hvordan gjorde vi?

Vi har bestilt fem nætter på Universitat Suites, som er en lille lejlighed med rigelig plads til os tre. Vi har hver betalt ca. 2100 for fem overnatninger, altså kun 420 kr. pr. nat. Det er bestemt ikke dårligt – især fordi Rambla’en kun er en km væk derfra! Da der ikke er nogen pool, er det heldigt, at lejligheden ligger så tæt på stranden! Stedet har ikke fået de bedste anmeldelser, der er vist et lidt ubehøvlet personale, men det overlever vi nok 😉

Min næste rejse

Jeg skal snart på en forlænget weekend til Malmø, hvor jeg skal bo på dette lækre hotel. Derefter skal jeg med min familie ud og rejse. Vi skal på en road trip til forskellige europæiske storbyer. Vi skal i hvertfald bo på et lækkert resort i Østrig og dernæst enten til Frankrig eller Italien. Til august tror jeg, at jeg ender med at bestille en pakkerejse på TravelBird, fordi de altid er vildt billigere og alt bliver ordnet for en. Særligt hvis man skal rejse til Grækenland, er det fedt at bestille gennem dem, da de sørger for transport fra lufthavnen til hotellet, hvilket tit kan blive dyrt, når man skal køre langt.

Hvor skal man tage hen?

London er stadig et meget billigt rejsemål, fordi flypriserne er så uhyre billige. Der er 62% rabat på dette 4-stjernede hotel, som kun koster 740 kr. pr. nat og er vildt lækkert! Hvis det skal være lidt varmere, er priserne til Rom også rigtig gode. I Rom er der 50% rabat på dette romantiske hotel, hvor værelset kun koster 470 kr. pr. nat. Et mindre populært rejsemål er Alicante i Spanien – her er flypriserne også billige, der er dejlig varmt og byen er fantastisk! I Alicante ville jeg nok selv gå efter et hotel som dette, der koster ca. 600 kr. pr. nat.

Jeg har en enkelt gang før besøgt Barcelona med en veninde, men har slet ikke set alt, der er at se. Hvis nogle af jer har nogle gode råd til hvad jeg skal opleve, så skriv endelig en kommentar! 

Indeholder affiliate links

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP