Vegansk morgenmad: hurtig og lækker!

Vegansk morgenmad, hindbær, Christian Bitz, Detox tea

Det skal tit gå rigtig stærkt om morgenen for de fleste af os. Morgenmaden ender oftest med at blive det samme hver morgen og bare en del af rutinen. Morgenmad bliver i hvertfald hurtigt et mindre spændende måltid, men det skal slutte nu. Om du er veganer eller ej, så lover jeg dig, at du vil elske denne her simple ret!

Du skal bruge:

  • Alpro yoghurt: Mild & Creamy blåbær. Andre smage og mærker kan selvfølgelig også bruges, dette er dog klart min favorit. Den smager så sødt og lækkert – og jeg er altså ikke normalt fan af yoghurt! Den er 100% plantebaseret, indholder protein, calcium, D-vitamin, B-vitamin, B12-vitamin og har et lavt indhold af mættede fedtsyrer! Og nej, selvom den indeholder soya, så kan det absolut ikke smages. Der er dog ikke lavt indhold af sukker, da den indeholder 12 gram. Jeg plejer at købe dem i Fakta til 17 kr.
  • Müsli. Tilføj din yndlingsmüsli – jeg bruger dem med chokolade i og hvad der lige er på tilbud. De findes også veganske selvom der er chokoladestykker i, yay!
  • Hindbær. Alle bær ville virke perfekt i denne morgenmad. Nu er smagen i yoghurten jo blåbær og dertil komplimenterer hindbær bare smagen perfekt.
  • Detox te. Te er altid godt om morgenen og særligt urtete er godt for dit immunforsvar! Detox te’en fra Örtte må nok være den mest instavenlige te, jeg nogensinde er stødt på. Jeg ved ikke, om jeg tror så meget på selve detox effekten – men det er absolut en lækker te og antioxidanterne er bestemt også gode for én! Jeg synes dog ikke at deres Skinny tea er lige så god som deres Detox.

Derefter kræver det ikke den store videnskab at sætte det hele sammen. Tilføj guldbestik fra Christian Bitz og en Royal Copenhagen kop (på tilbud her!) og bum – så har du også et Instagram-billede.

Vegansk morgenmad, hindbær, Royal Copenhagen, Christian Bitz

  • Comments ( 1 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP