Veggie vs original hos Tommi’s Burger Joint

Tommi's burger joint lyngby storcenter

Jeg har efterhånden smagt en god håndfuld af de såkaldte “veggie burgere”, som i stedet for at indeholde en bøf, indeholder et plantebaseret alternativ. Mange spisesteder har indført veggie burgere for at imødekomme vegetarer/veganere, men også fordi de er meget bedre for miljøet, fordi en bøf kræver utrolig meget CO2 at producere. Nogle veggie burgere smager mere af kød end andre. Jeg har testet Tommi’s Burger Joint, hvor jeg vil sammenligne veggie burgeren med den originale.

Tommi's burger Joint MilkshakeHvor kan man besøge Tommi’s Burger Joint?

Tommi’s Burger Joint startede med at være en kæde i Island, som senere er blevet udbredt til dele af Europa. I Danmark kan man besøge kæden i Aarhus, København (i Kødbyen) og i Lyngby Storcenter, hvor jeg var.

Hvorfor Lyngby?

Lyngby Storcenter har fået etableret et rigtig gennemført madmarked i ægte street food-stil. Det har virkelig også manglet, da madudvalget i centeret har været rimelig småt tidligere. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har været i det center. Både fordi jeg shoppede der meget som yngre, da det var tæt på mine forældres hjem og senere fik jeg så arbejde i centeret. Jeg måtte tit købe min frokost udenfor centeret, fordi udvalget var så ringe. Men nu er det meget belejligt med madmarkederne, især hvis man er en gruppe, da man hver især kan købe den mad, man kunne tænke sig og nyde den sammen. Tommi’s Burger Joint‘s koncept er rigtig gennemført. Papskiltene over boden er super cool og edgy. Polaroidbilleder hænger ved siden af og er billeder af kunder – virkelig et godt og personligt tiltag!

Lyngby Storcenter Tommi's burger JointLÆS OGSÅ: SUND OG VEGANSK FAST FOOD – CALIFORNIA KITCHEN

Hvordan var maden og priserne?

Man kan få en burger, pomfritter og sodavand til 99 kr., hvilket jeg synes, er en rigtig god pris! Så bestemmer man selv, om det skal være en veggie, original eller cheeseburger. Jeg bestilte en veggie burger med søde kartoffel pomfritter og en vanilje milkshake. Min kæreste fik tilbudet med en burger med salat, bacon og ost, samt almindelige pomfritter og cola. Jeg vil allerførst sige, at pomfritterne af søde kartoflerne er absurd lækre! Søde kartofler er en kæmpe guilty pleasure hos mig! De almindelige pomfritter var okay, men kunne ikke komme i nærheden af smagsoplevelsen ved de søde kartofler. Vanilje milkshaken var rigtig sød og lige som jeg ville have den – den smagte som om den var lavet på vaniljeis, hvilket den nok også var. En milkshake koster 50 kr., med mindre man bytter den ud med sodavanden i menuen, så koster den 40 kr.

Veggie burger eller original burger?

Veggie burgeren består af gulerødder, rødbede, broccoli, løg, bønner og hvede. Den er vegetarisk men ikke vegansk, da burgerbollen bla. er lavet med æg. Veggie burgeren var tilpas fedtet, som en god burger skal være (efter mit hoved) og smagte meget som en almindelig burger. Jeg fik også ost i min, hvilket får den til at smage mere som en almindelig. Min kæreste synes dog at veggie “bøffen” smagte lidt af forårsruller. Jeg ved ikke, hvor han fik den idé fra, men sikkert på grund af de mange grøntsager. Jeg bedømmer veggie burgeren på en 1-10 skala til at være 6, men søde kartoflerne gjorde retten endnu bedre og kommer sammen op på 8! Min kæreste var rigtig tilfreds med hans originale burger og gav den 8 ud af 10. Den var også godt snasket, som I nok kan fornemme ud fra billederne og det gjorde bestemt ikke noget. Man skal bare huske rigeligt med servietter 😉 Hvis man gerne vil prøve en ny form for burger, som er sundere, så vil jeg anbefale veggie burgeren. Men smagen i den originale burger var altså bare lidt bedre. Dog ville jeg nok alligevel bestille en veggie burger fremover – både for miljøet og for min egen skyld.

Tommi's burger Joint pomfritter

Sponsoreret af Tommi’s Burger Joint

 • Comments ( 4 )

 • avatar
  kathrine johansen

  hVOR SER DET BARE UTROLIG LÆKKERT OG INDBYDENDE UD, MUMS!

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • avatar
   Amanda Svendsen

   Det var det bestemt også! 😉

 • avatar
  Ace

  Mmh det ser jo lækkert ud! Bor selv tæt på, så deres veggie burger skal prøves!! 🙂

  • avatar
   Amanda Svendsen

   Det er SÅ lækkert! Det skal du da. Kan varmt anbefale dem – husk deres pomfritter med søde kartofler 😉

 • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP