De vildeste beauty nyheder i juni 2017

Beauty Nyheder Makeup Skønhed Kylie Cosmetics Huda Beauty Too Faced Urban Decay

De næste par måneder bliver helt vilde indenfor make-up og beauty! Sommerkollektionerne ruller ud og denne gang er nyhederne to die for! Særligt disse 4 mærker har noget vildt på banen, som I kan få et sneak peek på nu. Så er der også gode nyheder omkring åbningen af Sephoras nye butik i København!

Nr. 1: Too Faced La Creme Lipstick ‘Unicorn Tears’

Ville enhjørningetårer være holografiske i lyseblå og pinke toner? I følge Too Faced er de og derfor har de lanceret denne nye læbestift med navnet ‘Unicorn Tears’, som skulle være ultra fugtgivende. Den er super Tumblr-ish og i en tid, hvor alt skal skinne, glitre og lysreflektere, så kan dine læber da lige så godt lege med på den trend. Læbestiften har opnået en vild hype på de sociale medier og blev hurtigt udsolgt hos Sephora. Læbestiften kan købes på nettet nu til ca. 240 kr. inkl. fragt. her.

2. Urban Decay: Naked Heat

What a beauty! Naked paletterne har altid været populære, men særligt den nyeste på stammen, Heat, ser ud til at opnå en vild hype. Der udkommer en hel Heat kollektion, der også indeholder eyelinere og læbestifter. Jeg har selv Naked 2 og Naked 3 paletterne og har knuselsket dem i flere år nu. Kvaliteten af Urban Decay’s øjenskygger er helt i top og man får svær ved at finde en bedre pigmentering andre steder. Heat paletten indeholder 12 farver i bla. varme, brændte, bronze, kobber og rødlige nuancer. Farverne er særligt flotte på brun hud, men kan bestemt passes af alle. Paletten bliver sat til salg d. 10. juli på Sephoras hjemmeside og vil ramme butikkerne d. 13. juli. Hvis farverne ikke lige er dig, så kan du se nærmere på Naked 2 paletten her, der ser godt ud på alle!

3. Kylie Cosmetics : Vacation Edition

19-årige Kylie Jenner har postet en hel masse på hendes sociale medier om hendes nyeste kollektion, som udkommer i dag. Denne Vacation-kollektion indeholder en øjenskyggepalette, læbeprodukter, highlighters og bronzers. Temaet er solkysset hud og masser af glimmer. Jeg kan varmt anbefale hendes liquid lipsticks, der holder den smukke farve hele dagen. Dog skal man være opmærksom på, at den ikke er lavet til tørre læber. Så vidt jeg kan læse mig til, så bliver kollektionen sat til salg præcis ved midnat 00:00 dansk tid. Men hvis du har tænkt dig at købe noget, må du lige læse op på det inden, da tidspunktet nogle gange bliver ændret. Kollektionen bliver uden tvivl udsolgt meget hurtigt pga. den hype, der er om den. Da jeg købte mine lip kits, tog det mig kun få minutter fra produkterne blev sat til salg. Man skal virkelig have fart på. Husk at være opmærksom på, at man muligvis skal betale ekstra, hvis pakken bliver taget i tolden, som min desværre blev. Kollektionen bliver solgt her.

4. Huda Beauty : 3D Highligter palette

Huda Beauty kommer endelig til Danmark! Den nye Sephora-butik åbner i København på Købmagergade 37 d. 30. juni kl. 11 og det bliver så spændende at se, hvordan det kommer til at se ud. Huda Beauty kommer til at være til salg lige fra åbningsdagen af. Jeg har Huda’s famøse Rose Gold øjenskyggepalette og en af hendes liquid lipsticks, som jeg købte i Dubai. Produkterne er blandt mine absolutte favoritter og jeg ved, at jeg helt sikkert skal udvide min samling. Jeg er særligt spændt på at prøve hendes nye 3D Highligter palette, som skulle have den vildeste pigmentering. Man kan aldrig få for meget highligter på jo 😉

  • Comments ( 0 )

  • Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP